Oferim servicii personalizate

Din pasiune pentru excelență și originalitate, pe lângă soluțiile ideale de concepere, dezvoltare și implementare, potrivite brandului afacerii tale, îți propunem idei unice, creative, ambițioase și mereu în pas cu cele mai noi tendințe în domeniu! 

Social Media Marketing

Suntem o echipă de oameni energici şi creativi! În cei peste 14 ani de experienţă am învăţat să excelăm în ceea ce facem. Mai mult, ne bazăm pe instinct de marketing, intuiție, nu ne dăm bătuți până la ultima strigare. Excelăm în creativitate, minuțiozitate, visăm noaptea grafice minimaliste și suprarealiste. Muncim până la ora mesei, și apoi o luăm de la capăt. Ne rupem vârfurile creioanelor și nu ne dăm în lături de la nicio provocare.

Departamentul de
Marketing

Departamentul nostru de marketing ştie să pună în valoare fiecare detaliu al unui produs şi fiecare atu al unei companii, astfel încât să-i atingem potenţialul maxim de vânzare şi vizibilitate. Colegii noştri au o viziune cuprinzătoare asupra pieţei economice, ceea ce îi ajută să modeleze şi să conceapă proiecte într-un format unitar, coerent şi adaptat condiţiilor socio-economice de pe piaţă.

Departamentul de
Grafică

Departamentul grafic este format din designeri şi experţi DTP plini de imaginaţie, care se dezvoltă continuu, într-un mediu de lucru prietenos, transparent şi creativ. În aceste condiţii, colegii noştri au posibilitatea să se concentreze asupra fiecărui detaliu în parte, astfel încât calitatea materialelor livrate să fie de cea mai înaltă calitate tehnică şi estetică.

Departamentul de
Evenimente

Departamentul de copywriting are avantajul unei experienţe îndelungate cu diverse instrumente de comunicare, ceea ce face ca echipa noastră să fie versatilă şi experimentată în jonglarea cu diverse tipuri de texte. Astfel, pornind de la interesele clienţilor noştri, formulăm conţinut axat pe atuurile clienţilor noştri şi pe cele mai noi tendinţe în domeniul comunicării în masă.

Gabriela Onțiu

CEO & Marketing Strategist

Letiția Măgureanu

Financial Operation Manager

Raluca Tulici

Copy & Content Writer

Secretul nostru în performanţă? Pasiune, inspirație, veselie cât încape, curaj de a aborda lucruri neobișnuite și de a aborda idei neexplorate.