Servicii de marketing și advertising

Îți punem la dispoziție o gamă completă de servicii de marketing și advertising.

Printr-o gamă completă de servicii de marketing, afacerea ta va fi promovată eficient. Mai mult, prin intermediul unui targeting inteligent și a unor instrumente de promovare moderne și profesionale, produsele sau serviciile tale vor fi irezistibile. Conturează identitatea companiei tale și stabilește-ți locul binemeritat pe piață.

Strategii de marketing şi planificare

Pentru construirea și definirea unui brand și pentru promovarea acestuia, orice companie trebuie în primul rând, să își stabilească o serie de strategii de marketing. În acest sens, elaborăm analize de piaţă amănunţite, pe baza cărora concepem strategii şi planuri de marketing eficiente şi măsurabile. Astfel, câştigi calitate şi stabilitate pentru compania ta.

Direct marketing

Ne plac ingenioasele campanii de direct marketing, pentru că oferă o comunicare personală cu clienţii sau furnizorii tăi şi generează lead-uri uşor de cuantificat. Am învăţat să gestionăm cu succes numeroase campanii de e-mail marketing urmate de follow-up telefonic, campanii de telemarketing, mailing, out-of-home marketing.

Campanii de promovare offline

Experienţa ne-a demonstrat că unele medii de promovare sunt mai eficiente decât altele, pentru un anumit public sau pentru o anumită companie. Având acest bagaj de cunoştinţe, gestionăm cu uşurinţă şi profesionalism orice campanie de promovare offline.

Campanii de promovare online

Promovarea online este dinamică, se adaptează în permanență cerințelor pieței și ține pasul cu evoluția tehnologiei. Pentru a face o campanie de promovare online eficientă, utilizăm cu succes cele mai moderne şi mai relevante instrumente de promovare online (Google Adwords, Remarketing, Facebook Ads, SEO, Email, Mobile Advertising), administrând cu chibzuinţă bugetul alocat de tine.

Administrare social media

Ţinem în permanență legătura şi comunicăm uşor cu clienţii şi partenerii tăi de afaceri, pe orice reţea socială — Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram. Astfel, îi motivăm pe clienții companiei tale, și mai mult decât atât, îți aducem mai mulţi clienţi.

O parte din proiectele noastre

Toate proiectele