Servicii de branding și design

Îți punem la dispoziție o gamă completă de servicii de branding și design.

Aceste servicii facilitează o identificare rapidă a companiei tale și se referă la implementarea strategiei de promovare a brandului pe piață. Echipa noastră de profesionişti oferă servicii de design complete pentru orice companie care doreşte să se evidenţieze prin calitate şi bun gust, pornind de la paginile online şi până la materialele de promovare offline.

Branding şi rebranding

Campaniile de branding joacă un rol esențial în consolidarea poziției companiei pe piață. Acestea facilitează creșterea interesului potențialilor clienți și ai celor existenți, ceea ce se reflectă în performanța campaniei propriu-zise de branding.

De aceea, construim identităţi vizuale pentru produse ori servicii, astfel încât să creăm un impact vizual memorabil şi pozitiv pentru publicul tău ţintă. Avem în vedere cele mai noi tendinţe din domeniu, folosind, totodată, cele mai profesioniste programe de design. Astfel, îţi livrăm un kit coerent şi complet, care construiește, consolidează și îmbunătățește brandul companiei tale și îl promovează prin cele mai noi canale de comunicare și promovare ale momentului.

 

Web design

Concepem, implementăm, testăm şi livrăm site-uri perfect armonizate cu scopul companiei tale (de prezentare sau de vânzare), conştienţi fiind de faptul că site-ul companiei tale este totodată o carte de vizită şi o invitaţie la cumpărare. Considerăm că ne-am făcut bine treaba doar atunci când pagina ta web este perfect operaţională pe toate tipurile de dispozitive (PC, laptop, tabletă, mobil) şi optimizată, astfel încât să poată fi uşor de găsit pe internet, de către potenţialii tăi clienţi.

Aplicații mobile

În prezent, tot mai multe companii apelează la relaţionarea cu clienţii lor prin intermediul unor aplicaţii mobile. În funcţie de specificul lor, aplicaţiile mobile pot facilita comunicarea în exteriorul sau interiorul companiei şi ajută la consolidarea brandului tău pe piaţa de desfacere. Şi pentru că ne pasă de modul în care este percepută imaginea ta în lume, venim cu soluţii tehnice moderne şi profitabile pentru tine şi afacerea pe care o gestionezi, creând aplicaţii mobile personalizate, bine structurate şi uşor de folosit.