Brian Tracy vine in Romania

brian tracy cluj publicom

Suntem incantati sa fim parteneri la cel mai important eveniment al anului din Romania, seminarul “Maximum Achievement” sustinut de Brian Tracy. Acesta va avea loc pe data de 25 Martie, la Grand Hotel Italia Cluj Napoca si reprezinta o oportunitate pentru toti cei care isi doresc sa-si dubleze performanta si veniturile; si sa aiba o viata echilibrata si coordonata spre success.

Ca si parteneri al evenimentului, iti oferim un cod promotional de reducere: ONTIU20, cu care ai o reducere suplimentara de 20%  la orice bilet.

Brian Tracy este unul dintre cei mai importanti consultanti de business din lume, fiind autorul best seller-ului „ Psihologiei succesului” si CEO al companiei internationale specializata in training si dezvoltare business: Brian Tracy International. Pana in prezent, Brian Tracy a fost consilier a peste 1000 de companii, devenind mentor pentru multi oameni importanti de afaceri din lume. A creat peste 300 de carti audio de dezvoltare personala si profesionala.

Mii de studenti de-ai mei si-au dublat performanta si veniturile in mai putin de 30 de zile, si la fel poti si tu! Acesta este un seminar foarte bogat, incarcat cu idei minunate care iti transforma litelalmente viata.” spune Brian Tracy intr-un interviu acordat in exclusivitate organizatorilor.

Sustinand pana in prezent peste 5 000 de conferinte, legendarul Brian Tracy a invatat peste 5 000 000 de oameni de pretutindeni din lume. Reactiile participantilor la seminariile sale sunt:
„Sunt multe cursuri de business la care poti sa participi, dar, cel mai bun, acela care mi-a schimbat viaţa, este cursul lui Brian Tracy. Este o oportunitate fantastica, de care trebuie neaparat sa profiti.” Chalene Johnson, expert fitness, trainer pentru celebritati, antreprenor.
„Cu siguranta, este cea mai buna investitie pe care poti sa o faci. Daca esti tu acela care vrea o afacere de succes, inseamna ca tot tu esti cel care trebuie sa investeasca in acest curs.” Rod Gaston, CEO & Broker, BLB Resources

Detalii si inscrieri: http://transilvaniabizseminars.ro/briantracy2014/cluj-napoca/inscrieri/ , iar codul promotional de reducere 20% este ONTIU20

 

More from our blog

See all posts