Lorand Soares-Szasz revine la Baia Mare

lorand soares szasz publicom baia mareMarti 26 Noiembrie 2013, il avem ca invitat special pe Lorand Soares-Szasz. Evenimentul “21 de metode pentru a creste afacerea ta “ sustinut de Lorand va avea loc la Best Western Eurohotel , Bd-ul Bucuresti nr 23, incepand cu ora 10:00, prima sesiune , respectiv ora 17:00, sesiunea a doua.

Noi, echipa Publicom sustinem si de aceasta data seminarul lui Lorand Soares-Szasz deoarece el este un dezvoltator al business coaching-ului in Romania, dezvoltare pe care o dorim si in Baia Mare. Este de remarcat faptul ca Lorand Soares-Szasz este unul dintre cei mai buni speakeri si antreprenori care se implica in educarea comportamentului antreprenorilor din tara noastra.

“Ma mira cei care termina facultatea si nu mai merg niciodata la traininguri, seminarii si nu mai citesc. E ca si cum ti-ai cumpara o masina, ai pune benzina o data si te-ai astepta sa mearga pana mori. E imposibil! In dezvoltarea ta personala e la fel, trebuie sa alimentezi tot timpul!” spune Lorand Soares-Szasz.

Intrarea la acest seminar va fi GRATUITA si se va face doar pe baza cartii de vizita a fiecarui participant.

Despre Lorand Soares-Szasz:
http://coaching4you.ro/coaching/despre-noi-lorand/70.html

Detalii si inscrieri:
– pentru sesiunea de dimineata 10.00 – 13.00: http://goo.gl/2gaM1W
– pentru sesiunea de dupamasa 17.00 – 22.00: http://goo.gl/Dkwod1

Tel/Fax: +40 362 411 999
E-mail: office @ publicom . ro
Web: www.publicom.ro

More from our blog

See all posts