Daniel Goleman vine in Romania

daniel goleman publicomPe data de 25 Septembrie 2013 va avea loc evenimentul anului in Romania. Evenimentul de Leadership- “Puterea inteligentei emotionale”, sub marca Daniel Goleman va avea loc la Bucuresti, la Palatul Parlamentului- Sala Cuza, iar noi va oferim 200 Euro reducere la inscriere pana la data de 31 Mai 2013 folosind cuponul pentru discount:”publicom” .

Acesta se poate folosi sub forma de cod “publicom” pe care il poti valida la inscriere; astfel beneficiezi de un discount de 200 euro din pretul initial. Inscrierile se pot face aici: http://goleman.traininguri.ro/inscriere/

“Inteligenta singura nu creeaza lideri” – Daniel Goleman
Daniel Goleman este sursa de inspiratie a milioane de oameni, a pus bazele unei carti impreuna cu Dalai Lama, a fost principalul consultant in cadrul World Economic Forum schimband opinii cu cei mai influenti lideri ai lumii: Bill Gates, Angela Merkel, Bill Clinton, David Cameron. Este autor al articolului cu cel mai mare impact publicat in Harvard Business Review, care nici pana astazi nu a fost egalat, precum si a numeroase carti publicate in intreaga lume, printre care se numara si bestsellerul “Inteligenta emotionala”, tradus in 40 de limbi si inclus de catre revista TIME, pe lista celor mai influente 25 de carti de Business Management.
Harvard Business Review a numit conceptul de Inteligență Emoțională (IE) drept „o idee revolutionara care spulbera paradigmele existente”.

Inscrieri:
http://goleman.traininguri.ro/inscriere/
Cupon de discount: publicom
Folosind acest cupon de discount beneficiati de 200 euro REDUCERE la inscriere pana la data de 31.05.2013

Detalii pe:
http://daniel-goleman.ro/eq/?publicom

Home page

More from our blog

See all posts