Publicom te invita la conferinta lui Allan Pease

Allan PeaseData de 27 Martie 2013 reprezinta un prilej pentru noi, echipa Publicom, de a fi parteneri la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, conferinta de comunicare sustinuta de Allan Pease- “How to be a people magnet”.

Deoarece dorim sa facilitam accesul baimarenilor la evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, oferim o reducere de 20% celor care se inscriu pe: http://transilvaniabizseminars.ro/allanpease2013/inscrieri/ prin codul special de reducere: ONTIU.
Allan Pease, numit si “Mr. Body Language” este considerat cel mai mare specialist in comunicare si limbajul trupului. De asemenea, este unul dintre cei mai urmariti si doriti speakeri si consilieri de comunicare al vedetelor. Este de remarcat faptul ca Allan Pease este un as in domeniul sau, fapt dovedit si de cele 10 carti ale sale care au ocupat numarul 1 la categoria bestsellers, respectiv a altor 18 carti ce fac parte din top 10 bestsellers, lucrarile lui fiind traduse in 53 de limbi.
Ai fost vreodata in situatia in care ai simtit ca modul in care comunici cu ceilalti nu e in avantajul tau? Ti-ai dorit sa cunosti tehnici de comunicare care sa te ajute in toate aspectele vietii tale? Doresti sa iti imbunatatesti viata prin comunicare?Allan Pease te va invata cum sa te folosesti de comunicare pentru a obtine ceea ce doresti, cum sa atragi persoane sau relatii, respectiv cum sa fii un lider prin comunicare.

Detalii si inscrieri : http://transilvaniabizseminars.ro/allanpease2013/inscrieri/ , iar folosind codul de reducere: ONTIU, beneficiezi de 20% reducere.

More from our blog

See all posts